Bedrijfstelefonie

Bent u op zoek naar een specialist in bedrijfstelefonie? Bent u toe aan een nieuwe telefooncentrale? Eigenlijk gaat het dan helemaal niet over techniek. Het gaat over de manier waarop u dagelijks uw werk wilt organiseren. Bij conventionele telefooncentrales had u daarin niet zoveel te kiezen. Maar de bedrijfstelefonie is aanzienlijk veranderd dankzij de integratie met internet en ICT-systemen. VANESSEN ICT weet er alles van.

Van bedrijfstelefonie tot ICT

Overal ter wereld bellen met uw eigen, lokale nummer. Aanzienlijk besparen op uw telefoonkosten. Uw smartphone gebruiken als kantoortoestel. Alle klantgegevens op uw scherm als er een relatie belt. Ingesproken berichten per mail ontvangen. Toestellen doorschakelen met een muisklik… Als u spraak en data op een slimme manier integreert, gaat er een wereld aan mogelijkheden open.

Advies, levering, installatie

U begrijpt dat bedrijfstelefonie tegenwoordig meer inhoudt dan de keuze voor een telefooncentrale of VoIP. Wij helpen u graag om de kansen te benutten. Onze adviseurs leggen u uit wat er mogelijk is, zonder dat u verdwaalt in de technologische details. Vervolgens installeren en implementeren wij de oplossing. Of u nu kiest voor een traditionele telefooncentrale of moderne, geïntegreerde bedrijfstelefonie: wij leveren de oplossing compleet. Daar hebben we inmiddels veel ervaring mee.

De toegevoegde waarde voor u

VANESSEN ICT helpt u om van bedrijfstelefonie een succesfactor te maken. Dankzij een flexibele telefooncentrale, al dan niet geïntegreerd in uw bedrijfsnetwerk, communiceert u optimaal. Efficiënter voor u, makkelijker voor iedereen die u telefonisch wil bereiken.

Dhr. A. Zwerus: "Bij VANESSEN ICT had ik direct een goed gevoel en dat is alleen maar bevestigd."

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695