Compleet ICT-beheer (TOVI)

TOVI staat voor Totale Ontzorging door VANESSEN ICT. En dat is precies waar het om draait: totale ontzorging. U houdt zich bezig met uw business. U gebruikt daarbij de applicaties die u nodig hebt. De informatie en communicatiemogelijkheden staan tot uw beschikking. Wat u vooral niet doet, is nadenken over het ICT-beheer dat daarvoor nodig is. Dat doen wij voor u.

Compleet ICT-beheer

Als u kiest voor compleet ICT-beheer, besteedt u het beheer volledig aan ons uit. Onze professionele ICT-beheerders monitoren uw netwerk, zien toe op de beveiliging, bewaken back-upprocessen, zorgen voor voldoende schijfruimte, updaten software en lossen storingen op. Kortom: wij zorgen dat uw bedrijfsnetwerk vitaal blijft. Betrouwbaar en beschikbaar.

De toegevoegde waarde voor u

U weet uit ervaring waarschijnlijk wat de impact van een storing kan zijn. U wilt de laatste hand leggen aan een belangrijke presentatie of net voor de vergadering een financieel rapport samenstellen, als het netwerk eruit ligt. De ergernis en het tijdverlies zijn groot.
Met TOVI – compleet ICT-beheer door onze beheerders – besteedt u uw tijd op een betere manier. U kunt zich bezig houden met uw business, in de geruststellende wetenschap dat VANESSEN ICT uw netwerk in de gaten houdt.

Dhr. M. de Waal: “Ik wil een netwerk hebben dat altijd draait”

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695