ICT-diensten

Eigenlijk kunnen we kort zijn over onze ICT-diensten. Onze dienstverlening is namelijk even veelzijdig als uw automatisering. En dat is niet voor niets. We willen graag een partner zijn die u compleet ontzorgt op het gebied van ICT. Ontzorgt én een stap verder helpt. In dat licht moet u onze diensten zien.

Diensten

De basis van uw ICT-omgeving is het bedrijfsnetwerk. Daar begint dus ook onze dienstverlening: bij het aanleggen en beheren van bedrijfsnetwerken. Omdat uw netwerk ook toegang geeft tot de online wereld, is Managed Security van groot belang. We helpen u op alle mogelijke manieren om de betrouwbaarheid van uw ICT-voorzieningen te garanderen. Onze specialisten staan altijd klaar om u te ondersteunen bij uitdagingen, vraagstukken of storingen.
U belt gewoon onze helpdesk of kiest voor onze unieke StoringsOntzorging. Als een van uw computers of randapparatuur het begeeft, voeren wij hardwarereparaties uit. Natuurlijk zorgen wij ook voor betrouwbare internettoegang, met webhosting én internetverbindingen (glasvezel en ADSL).

 

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695