Bedrijfsnetwerken aanleggen

De basis van uw ICT-omgeving is uw bedrijfsnetwerk. Een netwerk met een of meer servers waardoor u bestanden en applicaties kunt delen én centraal beheren. VANESSEN ICT heeft als dienstverlener veel ervaring met het aanleggen en inrichten van betrouwbare bedrijfsnetwerken. Doe uw voordeel met onze ervaring!

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk

Als uw netwerk plat ligt, kunnen uw medewerkers op kantoor nauwelijks functioneren. Daarom moet u zeker zijn van de beschikbaarheid van uw bedrijfsnetwerk. Bestanden, software, e-mail en internet hebt u tenslotte elke dag nodig. Voor ons een reden om bij het aanleggen van uw netwerk veel aandacht te geven aan veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Een solide netwerk verdient u altijd terug.

Een netwerk op maat

Het aanleggen van een betrouwbaar bedrijfsnetwerk is maatwerk. Er zijn tal van keuzes met betrekking tot de (server)hardware en de software. We kunnen ons voorstellen dat u zich niet met de technische details wilt bemoeien. Daarom vertalen onze netwerkspecialisten uw wensen naar een bedrijfsnetwerk op maat. Dat wil zeggen: een netwerk dat aansluit bij uw organisatie en uw behoefte aan informatie en communicatie.

De toegevoegde waarde voor u

Met een bedrijfsnetwerk van VANESSEN ICT gaat u veel efficiënter werken. U ontsluit informatie voor anderen, deelt bestanden en printers én profiteert van eenduidige informatievoorziening. De tijd is voorbij dat er van één document verschillende versies in omloop waren…

Dhr. M. de Waal: “Ik wil een netwerk hebben dat altijd draait” 

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695