Internet (DSL en glasvezel)

Elke dag worden er ontelbare MB’s geüpload en gedownload. U herkent dat vast. Hoeveel mails met bijlagen krijgt u? Hoe vaak verzend u een Word-document, pdf’je of jpg’tje? Misschien maakt u zelfs gebruik van online dataopslag en werkt u continu via een internetverbinding.
Wat u nodig hebt, is een snelle of zelfs razendsnelle internetverbinding. DSL of glasvezel. VANESSEN ICT garandeert een betrouwbare oplossing!

DSL

Voor de meeste particulieren en bedrijven biedt DSL voldoende bandbreedte en snelheid. Wij leveren de snelste DSL-aansluitingen. We hebben hiervoor de beste partners geselecteerd.

Glasvezel

Gaat u voor maximale snelheid? Wilt u internetten, up- en downloaden zonder enige vertraging? Dan is een glasvezelverbinding de oplossing. De verbinding die de hoogst haalbare snelheid garandeert en niet gevoelig is voor vertraging op piekmomenten. Daardoor bent u met glasvezel altijd zeker van een goed functionerend online netwerk.

De toegevoegde waarde voor u

Met een internetaansluiting van VANESSEN ICT bent u zeker van snelle en betrouwbare internettoegang. Over de technische details hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij dragen zorg voor de complete aansluiting en installatie. Hebt u hulp nodig of zijn er storingen? U belt dan gewoon onze helpdesk. Heel snel, heel gemakkelijk.

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695