Managed Security

Het is de schrik van elke organisatie. Bestanden die beschadigd of zelfs verspreid worden door malware. Complete netwerken die platliggen door een virusinfectie. Gevoelige bedrijfsinformatie die op straat komt te liggen. Hoeveel kans maken virussen, malware bij u? Hoe goed is uw bedrijfsnetwerk beveiligd? Stel de beveiliging niet uit tot het te laat is. Kies voor Managed Security van VANESSEN ICT!

Managed Security: altijd maatwerk

Dankzij internet hebt u toegang tot een enorme virtuele wereld. Maar diezelfde toegang is ook een bron van gevaren. Managed Security is een dienst om uw netwerk optimaal te beveiligen.

Anti-virus, anti-malware en anti-spam

Als u kiest voor Managed Security, kiest u voor veiligheid en gemak. Wij zorgen voor de complete beveiliging. Zo installeren we firewalls en beheren we deze actief. We zorgen dat anti-malware bescherming en anti-virussoftware up-to-date blijven. Daarnaast controleren wij u e-mail op spam en krijgt u dagelijks een helder overzicht van de gefilterde spam berichten. Kortom: we dragen zorg voor de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk. Daarmee waarborgen we de
betrouwbaarheid én beschikbaarheid van uw ICT-omgeving.

De toegevoegde waarde voor u

Managed Security levert u rust en veiligheid op. Uw bedrijfsprocessen worden niet verstoord door schadelijke infecties. En u hoeft zich daar ook geen zorgen om te maken. De kust is veilig en blijft veilig.

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695