Hardware-reparatie

Hebt u een computer, laptop of tablet die gerepareerd moet worden? Is er een printer of andere randapparatuur defect? Welkom bij VANESSEN ICT. Wij zorgen dat u snel weer beschikt over goed functionerende apparatuur. Een kwestie van vakkundige computer reparatie.

Computerreparatie door de fabrikant

Als u nog garantie hebt op uw hardware, kunt u de apparatuur terugsturen naar de fabrikant. De reparatie wordt dan kosteloos uitgevoerd. Houd er wel rekening mee dat u uw apparatuur geruime tijd moet missen. En de kans is groot dat de harde schrijf bij de reparatie van een computer wordt geformatteerd. Het is verstandig om vooraf een back-up te maken. Wij helpen u overigens graag bij de voorbereiding en afhandeling van garantiereparaties.

Computerreparatie door ons Servicecenter

Voor reparaties aan alle denkbare hardware kunt u terecht in ons Servicecenter. Hier repareren onze specialisten computers en andere hardware. Zes dagen per week bent u welkom in ons Servicecenter. We voeren de reparatie zo efficiënt mogelijk uit, waarbij we defecte onderdelen vervangen. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige, originele onderdelen.

De toegevoegde waarde voor u

U wilt maar één ding: apparatuur die goed functioneert. Hebt u te maken met hardwareproblemen, dan hoeft u dit niet zelf op te lossen. VANESSEN ICT geeft advies over de reparatiemogelijkheden en zorgt dat u weer snel over uw vertrouwde apparaat beschikt. Dat is een zorg minder.

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695