StoringsOntzorging

Zo werkt StoringsOntzorging

StoringsOntzorging werkt heel eenvoudig. U zorgt zelf voor het monitoren en beheer van het netwerk en lost eventuele storingen zelf op. Is uw netwerkbeheerder een dagje vrij? Heeft uw systeembeheerder ondersteuning nodig? Dan staan wij klaar om bij te springen. Omdat uw systeembeheerder onze professionele tools gebruikt, kunnen wij het gemakkelijk overnemen. Ondersteuning als u het nodig hebt en alleen op uw verzoek: dát is StoringsOntzorging.

Zo vaak en zolang als u wilt

U kunt verschillende aanleidingen hebben om gebruik te maken van StoringsOntzorging. Uw systeembeheerder is bijvoorbeeld ziek of met vakantie. Of u hebt te maken met een complexe storing. Ook kan het zijn dat u een vacature hebt maar de continuïteit van de support wilt waarborgen. Of u nu capaciteit of expertise tekort komt, dankzij StoringsOntzorging kunt u ICT-gebruikers altijd perfect ondersteunen.

De toegevoegde waarde voor u

Met StoringsOntzorging benut u uw interne ICT-kennis optimaal. De beheer- en supporttaken die uw medewerkers kunnen uitvoeren, doen zijzelf. Zonder dat het ten kost gaat van de kwaliteit of betrouwbaarheid: is er tijd gebrek of is de kennis niet in huis, dan staan onze specialisten namelijk klaar. Heel efficiënt!
 

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695