Bedrijfssoftware

Het is de software die uw computer verandert in een informatiesysteem. Zonder software hebt u niets. Daarom denken we ook in dit opzicht met u mee en zijn we uw totaalleverancier.

Kantoorsoftware

We leveren en installeren alle kantoorsoftware van Microsoft. Van programma’s als Outlook en Word tot complete suites met handige tools. Uiteraard kunnen we ook uw huidige software upgraden naar een nieuwere versie.

Systeemsoftware

Wilt u een besturingssysteem laten installeren, zoals Windows? Wilt u uw systeem voorzien van antivirussoftware? Wij hebben een groot aanbod softwarepakketten van bekende fabrikanten. Zo richten we uw systeem in met functionele en betrouwbare software.

King Business Software

In de regio Midden-Nederland zijn wij gecertificeerd dealer van King Business Software. De ideale software voor MKB-bedrijven. Of u nu kiest voor de lokaal te installeren versie of de online versie, u kunt uw bedrijf compleet automatiseren. Van financiële administratie tot logistiek en van inkoop tot projecten. Onze King-specialisten geven u graag een demo en persoonlijk advies. Klik hier voor meer informatie.

De toegevoegde waarde voor u

Als u klant bent bij VANESSEN ICT, hoeft u nooit naar telefoonnummers te zoeken. Voor al uw vragen op ICT-gebied, kunt u ons bellen. Ook voor een nieuwe versie van Microsoft Office, een update van uw virusbescherming of hulp bij het gebruik van King. Makkelijker kan het niet.

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695