King Business Software

King Business Software is in 1987 door Quadrant uitgebracht op de Nederlandse markt. Samen met en door gebruikers is het pakket gegroeid zoals het nu is. King Business Software sluit aan bij de wensen van een Midden- en Kleinbedrijf. Als het gaat om een financiële tot aan een logistieke oplossing biedt King Business Software de oplossing voor elke MKB-ondernemer. King Business Software is leverbaar in verschillende pakketvormen. VANESSEN ICT kan King Business Software in verschillende varianten aanbieden: Lokaal, op de server, huur of online. Bent u geïnteresseerd in King Business Software? Vraag dan vrijblijvend een demonstratie aan bij u op locatie!

 

Een pakket dat aansluit bij uw wensen

VANESSEN ICT en King Business Software

VANESSEN ICT is al meer dan 24 jaar een gecertificeerde business dealer van King Business Software. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ervaring in kleine tot aan grote ondernemingen.

Als business dealer gebruiken wij King Business Software in onze eigen bedrijfsvoering. Er zijn verschillende koppelingen gemaakt om een volledige automatisering door te voeren; De King Task Centre werkt op de achtergrond om verschillende informatiebronnen te versturen; In onze winkel is de kassa volledig geïntegreerd met King Business Software.

King Business Software werkt flexibel in een cloud omgeving en gekoppeld met een hardware oplossing.

 

Van Huigenbos Bedrijfskleding

KING Business Software gebruiken wij al 6,5 jaar en zijn hier zeer tevreden over verteld dhr. P. van Barneveld van Van Huigenbos bedrijfskleding. Het pakket leent zich er perfect voor om tussentijds aanpassingen door te voeren die op dat moment binnen het bedrijf passen.

Het is in onze ogen een zeer  gebruiksvriendelijk programma wat voor alle werknemers snel  te leren gebruiken is.

Daarnaast hebben wij VANESSEN ICT om ons te begeleiden voor advies en aanpassingen binnen KING.

Dit contact hebben wij met meerdere personen binnen VANESSEN ICT en wij ervaren dit als zeer prettig en professioneel. Korte lijnen en oplossingsgericht zijn hier de juiste  kernwoorden voor.

Dus mocht u op zoek zijn naar een prettig software pakket dan zouden wij zeggen kijkt u eens naar KING Business Software. En wilt u hier prettig en eerlijk in begeleid worden neem dan eens contact op met VANESSEN ICT.

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695