Over VANESSEN ICT

Al meer dan 25 jaar ondersteunt VANESSEN ICT ondernemers op ICT-gebied. En al even lang beschouwen we het als onze missie om ondernemers te ontzorgen. Compleet. Daarom geven we als ICT-dienstverlener advies, leveren we hardware, software en accessoires, richten we bedrijfsnetwerken in, tekenen we voor het netwerkbeheer, maken we systemen online toegankelijk en verzorgen we bedrijfstelefonie.

Betrouwbaarheid voor alles

U mag van ons inspirerende, innovatieve ideeën verwachten. We volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en delen onze kennis graag met u. Toch realiseren we ons dat u meer hebt aan een betrouwbare ICT-omgeving dan aan een futuristisch systeem met kinderziekten. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid gaan voor alles.

Partner van ondernemers

Die pragmatische insteek maakt ons tot een partner voor ondernemende organisaties. Van eenmanszaken tot (inter)nationale spelers. Van agrariër tot groothandel. Van dienstverlener tot webshop. ICT kan ook voor u veranderen van kostenpost (en mogelijk bron van ergernis) in een succesfactor. Maak daarom persoonlijk kennis met VANESSEN ICT. Welkom!

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695