Persbericht: Overname Vlijm Netwerkbeheer

 

VANESSEN ICT te Barneveld heeft met ingang van 1 september 2014 Vlijm Netwerkbeheer overgenomen. De overname van het Nunspeetse ICT-bedrijf past in de groeistrategie van VANESSEN ICT. Directeur Edwin van Beek: “We willen bedrijven volledig ontzorgen op het gebied van ICT en telefonie. Om op alle onderdelen het gewenste specialisme te bieden, hebben we omvang nodig.” Vanaf 1 september 2014 heeft VANESSEN ICT  alle activiteiten van Vlijm Netwerkbeheer overgenomen. Drie van de zes medewerkers blijven bij het bedrijf betrokken.


Daarom Vlijm Netwerkbeheer

“Vlijm Netwerkbeheer was geen onbekende partij voor ons”, zegt Van Beek. “Tien jaar geleden hielpen wij oprichter Gerwin Vlijm bij de start van zijn bedrijf. Vlijm Netwerkbeheer groeide uit tot een zelfstandig ICT-bedrijf met een klantenkring die vergelijkbaar is met die van ons: organisaties die geheel of gedeeltelijk gebruik maken van een externe ICT-partner. Oprichter Gerwin Vlijm wilde zich meer met de techniek bezighouden - waar zijn hart ligt – en bood daarom zijn bedrijf aan.”

 

Groeistrategie VANESSEN ICT

De overname van Vlijm Netwerkbeheer helpt VANESSEN ICT de gewenste groei te realiseren. Daarbij speelt niet alleen de uitbreiding van de klantenkring een rol. Ook de drie ervaren medewerkers van Vlijm Netwerkbeheer vormen een waardevolle aanvulling. “Wij willen bedrijven volledig ontzorgen op het gebied van ICT en telefonie”, legt Van Beek uit. “Daar is veelzijdige en diepgaande kennis voor nodig. Dat is voor ons de belangrijkste reden om te groeien. Als we meer specialisten in huis hebben, kunnen we onze rol als totaaldienstverlener beter invulling geven.”

 

Positieve reacties


De klanten van Vlijm Netwerkbeheer zijn in juli jl. al op de hoogte gesteld. Zij reageren overwegend positief op het nieuws. Met name het bredere dienstenpakket van VANESSEN ICT ervaren zij als pluspunt.

Na de overname telt VANESSEN ICT ruim 30 medewerkers. Daarbij zijn inbegrepen de medewerkers van Apple-
specialist Stecom ICT. Dit Barneveldse bedrijf werd in 2012 overgenomen door VANESSEN ICT. Stecom ICT opereert nog steeds onder haar eigen naam.

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695