Referenties

VANESSEN ICT levert oplossingen aan tevreden klanten in uiteenlopende markten.
Graag laten wij hen zelf aan het woord.
Dan hoort u het ook eens van een ander!

 

"VANESSEN ICT leverde een netwerk dat altijd draait. Zonder netwerk liggen we helemaal stil."

De Waal BV (Werkendam)

De keuze van De Waal voor VANESSEN ICT was bijna vanzelfsprekend: men zocht een automatiseerder die het gebruikte softwarepakket goed kent. Het netwerk werd volledig vervangen, waarbij De Waal overschakelde op thin clients. Om snelle uitwisseling van (grote) bestanden te kunnen garanderen tussen kantoor en fabriek maakt De Waal nu gebruik van een glasvezelverbinding. Storingen worden volgens De Waal adequaat door de helpdesk van VANESSEN ICT opgelost. De continuïteit van het bedrijf is daarmee gegarandeerd.

Lees verder...

 

"VANESSEN ICT heeft beloofd dat ze ons zouden ontzorgen. En dat hebben ze waargemaakt."

Top's Edelgebak (Bilthoven, Soest, Zeist)

Top’s Edelgebak was toe aan een nieuw ICT-netwerk en vroeg VANESSEN ICT deze opdracht uit te voeren. Enige scepsis over een soepele overgang was er wel, aangezien de documentatie van de professionele bakkerijsoftware volledig ontbrak. Hierop is ook het kassasysteem aangesloten en worden facturen gegenereerd. In één avond werd alles overgezet en werkte het volledige systeem sneller en veiliger dan voorheen. Daarnaast zorgde VANESSEN ICT ervoor dat ook de telefonie volledig werd vernieuwd.

Lees verder...

 

"Bij VANESSEN ICT had ik direct een goed gevoel en dat is alleen maar bevestigd."

FotoQuelle (Apeldoorn)

Altijd en optimaal bereikbaar. Daar ging het FotoQuelle om bij de keuze voor een bedrijfstelefooncentrale op een nieuwe locatie. Deze moest kwalitatief en vooral toekomstzeker zijn. FotoQuelle koos voor IP-telefonie van Panasonic, een merk wat door VANESSEN ICT wordt geleverd. In totaal ging het om een efficiënte en bovendien goedkope oplossing. Het bestaande nummer van de vorige vestiging bleef intact. Het ‘goede gevoel’ dat FotoQuelle van VANESSEN ICT al had, is met dit project ruimschoots bevestigd.

Lees verder...

 

Arno Stens van Monumentenwacht Nederland over de trainingen van VANESSEN ICT:

 “Goed dat het niveau van te voren wordt nagegaan middels een kennisscan. Tijdens de training is dan ook differentiatie mogelijk. Dit pakte de docent goed op. Alle deelnemers hadden de ervaring iets geleerd te hebben na een dagdeel. Mede door de rustige manier van lesgeven, individuele aandacht en een vleug humor was het een geslaagde training”.

 

Sylvia Kuiper van Regionaal Gastouderbureau Harlekijn over de trainingen:

"Samen met een collega volgde ik een Excel-cursus, op maat gegeven. Alle lof voor de docent die ons in alle rust veel heeft bijgebracht. Goede gelegenheid om zelf te oefenen, handige tips gekregen, eigen vragen kunnen stellen."

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695