Werken bij VANESSEN ICT

Vraag onze klanten maar eens
hoe belangrijk jij wordt.

Als je zo’n 25 collega’s hebt, werk je niet bij een reusachtig ICT-bedrijf. Maar je komt straks wel bij klanten die jou reusachtig belangrijk vinden. Bedrijven en organisaties die voor hun ICT en telefonie – bedrijfsbrede oplossingen - helemaal op jou vertrouwen. Dat kan de bakker op de hoek zijn, maar veel groter is de kans dat jij bedrijven met meerdere vestigingen gaat helpen. Of een accountantskantoor die ICT als de levensader van het bedrijf ziet. Wat je functie ook wordt bij ons, je doet er echt toe.

Geen grote verhalen.
Maar ondertussen wel elk jaar groeien.

We houden niet zo van grote verhalen en ingewikkelde praatjes. Laten we vooral proberen ons werk goed te doen en van betekenis te zijn voor onze klanten. In dat opzicht krijg je heel veel ruimte bij ons. Heb je goede ideeën? Zie je verbeterpunten bij een klant? Of wil je zelf een training volgen of nieuwe kennis opdoen? Kom maar op. De route van idee naar uitvoering is in onze organisatie heel kort. Of het daardoor komt weten we niet, maar feit is dat we al jarenlang groeien. Hadden we maar meer mensen zoals jij.

Verbondenheid:
daar staat of valt alles mee.

Waarom zijn klanten en medewerkers niet gauw uitgekeken op VANESSEN ICT? Omdat we oprecht de intentie hebben van betekenis te zijn voor elkaar. Dat geeft een gevoel van verbondenheid. Niet gek natuurlijk, als je hetzelfde doel hebt. In je werk levert dat veel lol op, en het gevoel dat je altijd op je collega’s kunt terugvallen. Zelfs de meest ambitieuze carrièremakers bij ons zijn echte teamplayers. Welkom in de groep!

De rest spreekt voor zich.

Je kent het rijtje wel. Goede arbeidsvoorwaarden. Doorgroeimogelijkheden. Veel verantwoordelijkheid. Training en opleiding. Alles wat jij je bij een riante werkgever voorstelt hebben we.

Op dit moment zoeken we een systeembeheerder.

Neem direct contact op
of bel ons: 0342 461695